onsdag, mars 18, 2009

Förtroendet för Hessius och styrelsen är orubbat

Jag har tidigare ritat och berättat om Tredje AP-fondens vd Kerstin Hessius otroligt dåliga omdöme och dess styrelse om möjligt ännu sämre omdöme. Nu när bonusavtalen blottläggs i rasande fart bland bolag och fondförvaltare så har tydligen Hessius fått sitt moral tillbaka. Enligt ett pressmeddelande så skall hon nu betala tillbaka gratifikationen (fikonspråk för bonus) på 500 000 kronor som hon fick för 2007.

Någon som hört JoJo med låten " Too Little Too Late" ?

Beslutet har tagits av styrelsen och Hessius för att stärka förtroendet för fonden, enligt ett pressmeddelande. Jag får verkligen hoppas att
Kerstin Hessius nu klarar sig på sina ynka 250 000 kronor i månaden som hon får i lön för sina insatser i Tredje AP-fonden och att hon nu inte riskerar att hamna i ett utanförskap. Mitt förtroende för henne och styrlesen är dock orubbat, det ligger kvar på samma bottennotering som tidigare.

Gammelmedia på detta:
SvD, DN, Aftonbladet


Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är avundsjuk.
Ett av dom värre
saker vi människor
kan syssla med.
Vad har du för kunskap
att bedömma Kerstin H
kompetens och bonus?
Nada.

Krassman sa...

John Apse: Vilken kunskap tycker du man behöver besitta för att avgöra om man skall ha en bonus eller inte när det framgår av de regler som finns att hon inte skall ha det? Nada. Du är bara barnslig, en av dom värsta sakerna man kan vara i din ålder.