torsdag, juli 29, 2010

31,5 procent duger inte

Ännu en av SD:s toppkandidater har hoppat av partiet. På sin blogg så skriver Staffan Gising att avhoppet för homofober rasister och människor som är rädda för främmande kulturer att beror på att partiet är för fientligt mot muslimer. Enligt Gising så använder sig SD av samma retorik som Nazityskland gjorde mot judarna, och allvarligt talat, är någon förvånad. Följande stycken är tagna från hans egna blogg.

"När jag valde att kandiderar för Sverigedemokraterna,var det bl a invandringspolitiken som vi skulle sikta i oss på. Vi skulle inte kritisera invandrarna eller flyktingarna utan det var endast politiken vi skulle sikta in oss på."

"Men allt efter tiden gått, har SD visat sig från den rätta sidan. Kulturen i partiet är skrämmande, och man verkar tro att politik är en inkomstkälla, och ett sätt att försörja sig. För den enda politik de verkar ha är att allt ont som sker i världen är muslimernas och islams fel."

"Det är endast Ja-sägare som är välkomna. För målet är inställt på rikskdagen och alla de sköna inkomsterna det kan innebära. Känslan är att man inte bryr sig hur, bara man kommer in i riksdagen"

"Jag väljer att idag lämna min kandidatur för Sverigedemokraterna eftersom det visat sig vara ett parti för rasister och avdankade politiker som ser sin chans att via SD komma in i riksdagen, eftersom de inte platsar inom sina gamla partier."

En röst på SD i höstens val betyder alltså att man ger sitt stöd till ett parti som helt och hållet är ute efter att sko sig själva och smutskasta andra kulturer för att nå sitt mål. Allt detta enligt en person som fram tills i tisdags varit Sverigedemokrat och varit en av deras toppkandidater. Jag är naturligtvis inte förvånad och det är ju inte heller första gången detta rasistiska och homofobiska parti tappar kandidater. 31,5 procent av partiets ledamöter har lämnat sina uppdrag under den gångna mandatperioden men det duger faktiskt inte. Jag hoppas att vi når 100 procents markeringen så snart som möjligt.

Gammelmedia på detta:
DN / SvD / Aftonbladet / Expressen / DN2 /

Nymedia på detta:
Staffan Gising / Tänkvärt! Eller inte? / Kent Persson / Miatankar / Röda Malmö /


Krassman / In Your Face

5 kommentarer:

Anonym sa...

Artikeln är fel och SD fientlig, ingen bryr sig om den

Illwill sa...

Du verkar intelligent.

*facepalm*

(jag var sarkastisk alltså, ifall du inte förstod det...vilket jag antar att du inte gjorde, ditt stolpskott)

Krassman sa...

@Anonym
Där har du allt fel.

@Illwill
Du verkar vara en idiot, och det menar jag verkligen.

P-A Jonsson sa...

SD är ett toppstyrt parti som säger sig lyssna på vanliga människor men använder odemokratiska metoder för att köra över sina egna medlemmar.

SD på står sig vara emot invandringen utan att kritisera invandrare, men gång på gång avslöjar de sig med samma insinuationsargumentation som man kunde se i Tyskland på 30-talet. (Jag påstår INTE att de är nazister, de använder bara samma argumentationsteknik.)

SD är ett lycksökarparti som drar till sig udda existenser som vill få en plattform för sin egen kverulans och rättshaveristiska kampanjer.

De skickar fram ett par välkammade figurer som ska dupera människor att SD minsann är så bra. Tyvärr så är det lätt att luras av deras framtoning, men man behöver bara skrapa lite grann på ytan för att brunfärgen ska komma fram.

Mest avslöjande är alla de avhopp som sker från partiet.

PeO sa...

Sanningen säjs sällan så bra som av nån som "varit på insidan". Detta är ju precis vad Ny Demokrati höll på med - komma åt köttgrytorna. Se hur det gick. OM nu SD skulle komma in i höst kabn vi vara 100% säkra på att dom egentligen inte kommer att åstadkomma ett skit. Möjligen lite moralpanik. Dom kommer att vara alltför upptagna med att bråka om pengar internt.