söndag, april 03, 2011

Knuffen för vecka 13

I spåren efter Socialdemokraternas extrakongress kan jag konstatera att NetRoots tar ett alllt tydligare grepp över Knuff listans yttersta topp. Efter en veckas högkvalitativt bloggande från Peter Högberg så tar han nu plats på listans 5:e plats, detta gör att NetRoots dagen till ära håller listans fem första platser. Högberg har en marginal på 21 poäng till HAX och det skall bli intressant och se hur veckan utvecklar sig.

Ett stort grattis till Peter Andersson som placerat sig på plats nummer ett i veckans sammandrag. I övrigt så är det mest små förändringar som skett under veckan. Sex bloggar har oförändrad placering, sju bloggar klättrar och sju dalar. Den här veckan ökar alla bloggar lika många platser och vi får dessutom en nygammal toppbloggare på listan, hjärtligt välkommen tillbaka till Kulturbloggen som äntrar listan på en 18:e plats. Av de som dalar så gör Jonas Sjöstedt det kraftigaste tappet på fyra platser. Övriga NetRoots-bloggare enligt nedan:

1. Peter Andersson (+1)
2. Alliansfritt Sverige (-1)
3. Röda Berget (oför)
4. Mitt i steget (oför)
5. Peter Högberg (+1)
7. Martin Moberg (oför)
9. Lena Sommestad (+1)
14. Storstad (oför)
16. HBT-Sossen (oför)
18. Kulturbloggen (ny)
20. Svensson (-1)
21. In Your Face (-1)
22. Jinges Web&Fotoblogg (-1)
24. Ett Hjärta RÖTT (-1)
25. Roger Jönsson (+1)
26. Annarkia (+1)
27. Partistaten - av Sandro Wennberg (+1)
30. Rebella (+1)
35. Min politiska sida (-1)
43. Jonas Sjöstedt (-4)
44. Magnihasa (oför)

P.S
Rykte gör gällande att Tokmoderaten som befinner sig på en fin 8:e plats på listan nu joinat värvning i NetRoots. I dagsläget är dock detta ej bekräftat från partistyrelsen för Moderaterna. I avvaktan på detta så redovisas Antonsson som den svikare mot arbetarklassen, hederligt hantverk, etik och moral och vilja att betala skatt som tidigare.

Krassman / In Your Face

2 kommentarer:

Unknown sa...

Du har glömt den nya nätroten. Allas vår tokmoderat :))

Krassman sa...

@Peter Högberg
Mäh...såg du inte mitt PS?