måndag, april 20, 2009

Online - Offline

De flesta partier jobbar med att hitta hur man skall driva sina kampanjer och få ut sina budskap via nätet. Att Barack Obamas kampanj har varit en stor inspiration är ingen hemlighet, och inte heller något undantag nu när Socialdemokraterna som är först ut att presentera Mitt-S. Det lilla jag har använt verktyget så här långt så kan jag bara hålla med vår partisekreterare Ibraim Baylan (eller Bayalana som Ebba kallar honom) när han säger att vi skall bli Sveriges mest öppna politiska parti.


Förutom att man kan lägga upp olika events som dörrknackning, ringa till väljare eller öppna möten av olika slag så finns även ett bloggnätverk kopplat till Mitt-S. Till nätverket som heter NetRoots kopplar men helt enkelt sin blogg, och har man inte någon blogg så skapar man en i det wordpress verktyg som är kopplat till NetRoots.


Idag så är det över 200 bloggar som är kopplade till NetRoots och med tanke på att alla de funktioner som en bloggare kan önska, i form av flöden så kommer det öka. Nu skall jag ta och lägga in lite events som Socialdemokraterna i Norrtälje har planerade i Mitt-S. Detta så att vi snabbt kan bjuda in fler och visa på all den verksamhet vi har planerad, oavsett om de är medlemmar eller inte.

Gammelmedia på detta:
DN, SvD

Nymedia på detta:
Anki Furustrand, Krohniskt, Peter Andersson, HP, Alexandra, Kent Persson

Krassman, In Your Face

1 kommentar:

Anonym sa...

Till vänster om höger? Det tycker jag låter bra.

:o)

Socialdemokjraterna har varit duktiga på internet, det måste man erkänna.