tisdag, september 07, 2010

Abrahamsson snackar snack

I dag så kunde vi se och höra Maria Abrahamsson på TV4 tala om att Socialdemokraterna INTE vill tala om valets viktigaste fråga, frågan om jobben. Hon menar att Socialdemokraterna använder störande utspel för att få debatten att handla om andra saker än just jobben. Ganska intressant, eftersom vi från de rödgröna just hävdar motsatsen.

Vad som gör hennes uttalande ännu mer intressant är hennes eget agerande. Jag har under ett flertal tillfällen besökt Abrahamssons hemsida, i ett speciellt syfte. Hon har nämligen haft en flik där hon skulle presentera sin egen agenda och hennes egen politik. Det har varit rubriker som jämställdhet, arvsrätten, alkohol, polis och många fler. Jag tror att det som mest var 14 olika rubriker som alla skulle fyllas med politik.Varför jag besökte sidan med jämna mellanrum var just för att dessa rubriker aldrig blev något mer än just rubriker. Det bliv inget innehåll i hennes politiska agenda, och nu är fliken från hennes hemsida borttagen. Istället finner vi sporadiskt uppdaterade blogginlägg om svampplockning efter den 19e, kampanjande och besök i olika valstugor. Visst kanske en och annan analys men om valets viktigaste fråga, frågan om jobben finns det inte mycket av.

Maria Abrahmansson kanske tycker att det är trovärdigt och lämpligt att stå i TV4:s studio och säga att vi Socialdemokrater, som går till val på jobben, inte talar om vår politik på området. Samtidigt som hon själv inte lever som hon lär utan istället driver en kampanj som uppenbart innehåller rena lögner från sitt eget parti. Av hennes eget agerande att döma så prioriterar hon helt andra frågor än valets viktigaste fråga, nämligen jobben.

Nymedia på detta:
HBT-Sossen / Johan Westerholm / Alliansfritt Sverige / S-Buzz / Peter Andersson /Anders Lövdin / Martin Moberg / Peo Wågström /

Krassman / In Your Face

Inga kommentarer: