fredag, september 03, 2010

Jag förstår Timell, av hela hjärtat

I dag så skulle Reinfeldt gjort stort nummer av ROT-avdraget som uppfanns av Socialdemokraterna. Inte helt oväntat så har vinkeln på det borgerliga evenemanget blivit alldeles partipolitisk för Martin Timell, trots att båda blocken kommer behålla ROT-avdraget. Timell hoppade av jippot som skulle hållas på K-rauta.
- Frågan handlade inte längre om rot-avdragen, utan om jag kan vara på tv och samtidigt framträda på ett Moderat-möte, sa Timell till Politikerkollen.

Bakgrunden till att alliansen bjudit in Timell till diskussionen var en debattartikel i Dagens Nyheter där Timell tillsammans med andra tv-snickare skrivit om Rot-avdraget, helt förståeligt. Men eftersom det inte finns några politiska poänger att ta på detta så kan man ju förstå att Timell backar från att vara dragplåster på Reinfeldts möte. Vem skulle inte göra det?

Gammelmedia på detta:
SvD / DN / Aftonbladet blogg /

Nymedia på detta:
Martin Moberg / Alliansfritt Sverige / Röda Malmö /


Krassman / In Your Face

2 kommentarer:

Peo Pissed Off sa...

Timell som brukar hora runt för pengar i vanliga fall. Kan anledningen vara för lite betalt eller att han ville ha det svart? Antar att han är eller i alla fall varit med i Byggnads, en samling maffisos som kallar sig fackförening. Som tvingar sina medlemmar i sann Stalinistisk LO-anda att rösta på S. Vad hände med demokratin och valhemligheten?

http://www.s-info.se/region/show_news.asp?id=120&news=15144

Det är ju illa när S+LO+Byggnads på detta uppenbara sätt trampar på demokraatin och åsiktsfrigheten.

Se även http://politisktinkorrekt.info/2010/09/02/byggnads-kollektivvarvar-rostare-till-sossarna

Desperation i det rödgröna lägret? Gör vadsomhelt för makten? Fy f*n.

PeO even more pissed off sa...

Vid närmare eftertanke - dvs en panna rödtjut! - är detta ytterligare ett bevis på den svenska modellens död. Facket har ju spelat ut sin roll för länge sedan (Laval-domen var väl spiken i kistan på Byggnads MAffian i alla fall!). Enda som återstår är att försöka lura unga byggjobbare att rösta på S. Tragiskt. Speciellt som många av dessa tillhör de som förlorar på en S regerings höjda skatter och annat skit. Byggjobbare är höginkomsttagare - dvs måltavlor för SMPVPKs giriga fingrar. Desto värre att Byggnads maffia lurar alt tvingar dom att rösta S. Jag blir så....