torsdag, september 09, 2010

Schlingmann tar bladet från munen

Schlingmanns nyhetsbrev bjuder i dag på en uppmaning utöver det vanliga. Schlingmann som gång efter annan varit ute och dementerat att det skulle finnas någon kampanj som syftar till att angripa Mona Sahlin. Detta trots mail och uttalanden från olika statsråd och x-statsråd. Vi känner dock till Moderaternas önskan att detta val skall var ett presidentval där personerna är viktigare än politiken, och i dag tar Schlingmann bladet från munnen.
Slutskedet i Moderaternas valrörelse skall enligt Schlingmanns senste nyhetsbrev handla om detta, och låt mig citera Schlingmann "Till alla engagerade sympatisörer; kom ut som moderater och berätta för andra! Det största hotet mot den ekonomiska uppgången och jobben i Sverige är Mona Sahlin". Det är alltså Mona Sahlin som är hotet, och det är detta som deras sympatisörer skall berätta för alla de känner.

De skall inte tala om hur de nya jobben skall skapas, inte hur de skenande socialbidragen skall stoppas. Inte om klyftorna mellan pensionärer och de som arbetar skall minska, inte om våra trupper i Afghanistan skall vara kvar till sist. Den skall inte tala om klimathotet och inte om 415 000 arbetslösa och om de ökade klyftor i Sverige. De skall inte tala om fyra år av misslyckad integrationspolitik och att 85 000 personer kommer att vara utsparkade från sjukförsäkringen med fyra år till med borgerlig regering. De skall tala om att Mona Sahlin som är hotet.

Krassman / In Your Face

1 kommentar:

Anonym sa...

Fel! det är inte Mona Sahlin som är hotet, det är hennes slemma följeslagare Lars Ohly.