tisdag, september 14, 2010

Klarar GW ett förhör?

Dragplåstret till Kristdemokraten Alf Svenssons personvalskampanj till Europaparlamentet 2009, Leif GW Persson är sin vana trogen och deklarerar gladeligen i Expressen att han kommer rösta på just Kristdemokraterna i årets val. Att nu GW skulle rösta på KD kanske kommer som en chock för många, men inte för mig.

GW uppger i sin krönika att han röstat på Socialdemokraterna hela sitt liv, men så icke den här gången. När jag läser denna bomb som GW nu levererar undrar jag hur hans gamla vapendragare Alf Svensson uppfattar nyheten. Det var ju så sent som i juni 2009 som samma Leif GW Persson deklarerade att han skulle rösta på just Kristdemokraten Alf Svensson. Nedan hittar ni länken till den även den helt onyanserade deklarationen, som GW även då publicerade i Expressen.

Leif GW Persson kanske även i framtiden kommer att hävda att han alltid röstat på Socialdemokraterna, och eftersom bevisbördan ligger hos mig som misstror hans ord så kommer det troligtvis inte leda till något åtal i frågan. Men om GW skulle klara ett förhör, där jag är förhörsledare och det är sanningshalten i hans påstående att han alltid röstat på Socialdemokraterna som skulle redovisas ställer jag som föga troligt.

Gammelmedia på detta:

Nymedia på detta:

Krassman / In Your Face

1 kommentar:

Calle Fridén sa...

Av en ren händelse har jag skrivit om Leif GW och hans detektiv idag....