måndag, augusti 23, 2010

Med lite salt smakar det fint

Det har varit ett fasligt liv på både den ene, den andre och även den tredje om LO:s nu mer världsomtalade affischkampanj. Till skillnad från de stora flertalet som uttalat sig om kampanjen så har jag sett alla affischerna. När man ställer de affischerna med företrädare från regeringen mot de där medlemmar från LO-förbunden uttalar sig så blir den riktigt bra.


Kampanjen blir ju inte sämre när det visar sig att de tänkvärda texterna som hör till ligger närmare sanningen än Moderaternas partisekreterare Per Schlingmann när han säger att Socialdemokraterna lämnat walk over i jobbfrågan och när Reinfeldt säger att vi vill införa en ungdomsskatt. DN:s valfläskkontroll har granskat siffrorna som angriper Göran Hägglund och den borgerliga sjukförsäkringen. Den kanske inte är 1000 procent korrekt men med en nypa salt, som man skall ta det mesta med i valtider så tycker jag att den smakar riktigt fin fint.

Gammelmedia på detta:
DN / SvD / Aftonbladet / Aftonbladet2

Nymedia på detta:
En politiker föds / Fredrik Segerfeldt / RADIKALEN / Tokmoderaten / Tänkvärt? Eller inte!Kent Persson / Tankar hos en Gråsäl / Per Ankersjö / Martin Moberg / Röda Berget /

Krassman / In Your Face

Inga kommentarer: