söndag, augusti 22, 2010

Knuffen för vecka 32

Söndag igen och det fyra veckor kvar till valdagen. Kent Persson toppar fortfarande listan men marginalen till Alliansfritt Sverige har krympt under den gångna veckan. Glädjande är även att Peter Andersson nu ligger på 3:e plats. Veckans klättrare är tveklöst Marika Lindgren Åsbrink på bloggen Storstad som klättrar mäktiga sju platser. Veckans ras gör Kulturbloggen som tappar tre platser på listan.

Jag får kosta på mig att ge veckan två hedersomnämnanden. Det första går till den spolformade Moderaten som sannerligen väger sina ord på guldvåg och alltid håller sina analyser ovanför midjan. Ett stort grattis till Tokmoderaten som ligger på en 11.e plats på listan. Det går till Peter på Röda Berget. Efter att bloggat som en furie under den gångna veckan så kliver Peter fem placeringar på listan. Övriga NetRoots-bloggare på listan enligt nedan:

2. Alliansfritt Sverige (oför)
12. Mitt i steget (-1)
13. Peter Högberg (oför)
15. Röda Berget (+5)
18. Kulturbloggen (-3)
21. Martin Moberg (+1)
22. HBT-Sossen (+1)
23. In Your Face (-1)
25. Storstad (+7)
27. Svensson (-1)
29. S-buzz (-1)
30. Claes Krantz (oför)
41. Ulrika Falk (oför)
48. Magnihasa (-2)

Krassman / In Your Face

3 kommentarer:

Sargoth sa...

Du glömde nummer 48.

Den är iofs relativt ny på listan, och flyttade ner från plats 46 sen förra veckan, så just den här gången kanske det är en vänlighet att utelämna den. Det vore ju lite pinsamt om en netrootskollega snubblade in, fick höra ljudet av glädjens trumpeter och sedan snubblade ut igen, right? ;)

Krassman sa...

@Sargoth
Sorry fan, detta skall naturligtvis korrigeras.

Sargoth sa...

Not to worry. Den hoppade in förra eller förrförra veckan, och det har varit hektiska tider för alla. Valrörelser som sparkar igång och allt.

Cheers! :3