onsdag, augusti 11, 2010

Vem använder band?

Ser via S-Buzz att den alliansen nu presenterat sin valkampanj. Formuleringen "Backa bandet...." känns lite väl 80-tal och att slänga 20 miljoner på kampanjen med alliansen som avsändare väcker en fundering hos mig. Har dom tryckt upp valsedlar till alliansen, eller skall man fortfarande välja mellan olika partier? Följdfrågan blir ju naturligtvis varför man skulle göra det, det är ändå Moderaterna som bestämmer allt.


Att sedan göra sken av att ta ekonomisktansvar när vi kan läsa på Riksgäldens hemsida att statens finanser inte är i balans är ju bara för mycket ljug för att inte kommenteras. För tolvmånadersperioden till och med juli 2010 resulterade statens betalningar i ett underskott på 52 miljarder kronor. Detta motsvarar den totala kostnaderna för all verksamheten vid våra universitet och högskolor för hela året. Alliansfritts kopia är tusan så mycket bättre än orginalet, och säkert billigare dessutom.

Gammelmedia på detta:
SvD / Aftonbladet / Expressen /

Nymedia på detta:
Alliansfritt Sverige / S-Buzz / Johan Westerholm / Peter Andersson / Röda Berget / Martin Moberg /

Krassman / In Your Face

4 kommentarer:

Anonym sa...

Finns nog många som sitter på "blandband" ännu ;)

lisaek sa...

Svaret på alliansens närmaste genialt enkla kampanj

Mona "desperat" sahlin tar hjälp av ex avdankade politiker flumartister och komiker som henrik schyffert.= (s)end in the clowns

Det intressanta, och det som gnager så djupt i mina få vänner som fortfarande är sossar är att hon är den bästa dom har!

=)

Krassman sa...

@Lisaek
Det kommer inte komma något "svar" på alliansens valkampanj som inte handlar om politik. Vår kampanj kommer nämligen handla om vår politik och det vägval som Sverige står inför.

Adde Henriksson sa...

Hahahaha jag garvade nästan av läppen när jag såg alliansens nya affisch, så ful. Och du har rätt i det du säger Krassman, det är ju helt vansinnigt att göra reklam för något som inte går att rösta på. Tänk om Mona skulle vara på affisch med kommunisterna och framtidsvägrarna och skriva att rösta på OSS de RödGröna, knäppt eller hur. HA! Det jag menar är att detta samarbete är FEL FEL FEL och kommer att göra att det går åt skogen. Vi måste bryta med de andra två och gå fram och söka EGET MANDAT, det är socialism folket ska ha och vill ha inte kommunism eller miljöflum. Vi måste gå till val som Socialdemokrater inte som RödGröna, för alla som inte är gröna utan RÖDA vad ska de annars rösta på!