fredag, november 06, 2009

(M) i Eslöv sökte stöd av SD

Moderatledaren Henrik Wöhlecke (M) kontaktade Sverigedemokraterna inför det viktiga budgetmötet i fullmäktige i förra veckan, allt enligt Skånskan.se – De ville ha vårt stöd. Det är första gången under hela mandatperioden som en företrädare för något parti kontaktat Sverigedemokraterna för att diskutera politik, inte bara formaliteter, säger Fredrik Ottesen från Sverigedemokraterna.
Skulle du köpa en begagnad soffa av lantmästare Wöhlecke?
Som en blixt från en mörkblå himmel så toknekar Wöhlecke till detta tilltag. – Det förvånar mig inte. Han har ju fått direktiv uppifrån att inte förhandla med oss, så han måste hålla ryggen fri säger SD:s Ottesen. Hur det nu ligger till med den saken kommer vi nog att få se, inom en snart framtid. Oavsett om det blir en time-out eller inte för lantmästare Wöhlecke så är det solkart att SD är vinnarna på denna historia.

UPPDATERING
Oj vad snabbt det gick, den gode lantmästaren Wöhlecke erkänner nu sitt upptåg och kryper till korset. Henrik Wöhlecke ringde under oktober flera gånger till representanter för Sverigedemokraterna för att söka stöd för den borgerliga alliansens budgetförslag. SD smickrades av M-flirten och röstade med de borgerliga. – Jag ville informera dem om vårt förslag. Tidigare har de sagt att de aldrig fått veta vad vi tycker förrän vid sittande sammanträde, säger Henrik Wöhlecke. Artikeln avslutas med följande: De borgerliga i Eslöv tänker i fortsättningen hellre söka blocköverskridande överenskommelser.

Det känns ju tryggt, eller...?

Gammelmedia på detta:
Skånskan, Skånskan2, Sydsvenskan


Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här fortsätter historien: http://sydsvenskan.se/sverige/article564766/M-i-Eslov-sokte-stod-av-SD.html

Anonym sa...

Men att samarbeta med kommunister är OK då?

Krassman sa...

@Anonym
Dessa Kommunister som du kallar Vänsterpartiet har visat sig ta bra ansvar för Sverige tycker jag. Det överskott som nu den Moderata alliansen slösat bort skapades av 15 stycken budgetar som vänsterpartiet var med och tog. Helt okej tycker jag.

Sedan kan jag undra vad din synpunkt har med mitt inlägg att göra över huvudtaget? Om du inte har mer att tillföra än att peka finger och skrika "ni då?" kan du hitta andra bloggar att skita ner.