fredag, februari 12, 2010

Etik och moral till salu

Fredrick Federleys tvivelaktiga spritreklam som jag skrivit om tidigare vädrar morgonluft. Tydligen så har Federleys sågning av kvällspressens journalistik inte gått helt obemärkt förbi som nu svarar på kritiken genom att koka soppa på gamla rester. Befogat i all ära, men så smakrik är den kanske inte. Nåja, ger man sig i leken in för man leken tåla Fredrick. Jag hoppas att Federley och Centerpartiets valgeneral Michael Arthursson även fortsättningsvis ser medias rapportering kring Centerpartiet som en tillgång.

En annan borgerlig företrädare som får lära sig spelet regler är Moderaternas dragplåster i Stockholm, Mats Rudin. Enligt gammelmedia så har denne riksdagskandidat, som hamnade på åttonde plats i provvalet till riksdagen i kväll erkänt att han betalat människor för att gå med i partiet. Enligt källor inom Moderaterna handlar det om en valkartell med många inblandade. - Mats Rudin har kväll avsagt sig sin kandidatur och orsaken är att han värvat medlemmar och själv betalat medlemskapen för ett antal människor säger moderaternas chefsombudsman i Stockholms stad, säger Sverker Eriksson till Expressen.

Etiken och moralen är till salu och i takt med de borgerliga opinionssiffrorna så verkar intelligensen även sjunkit markant hos vissa företrädare. Skall bli intressant att se vilka konsekvenser detta får inom Moderaterna i Stockholm. Trist för alla politiker som ger allt och sköter sina uppdrag och brinner för sina åtaganden. Federleys trams med Ursula och Mats Rudins färska dynga stänker ner oss alla. Visst så kände jag att valrörelsen skulle bli smutsig, men att det här hade jag inte räknat med.  

Gammelmedia på detta:
Expressen , Aftonbladet , SvD , DN , Aftonbladet2 , SvD2 , DN2 , SvD3 

Nymedia på detta:
Alliansfritt , Högbergs tankar , Badlands Hyena , Kommunisternas blogg ,

Krassman, In Your Face

Inga kommentarer: