onsdag, december 16, 2009

Svårt att inte vara pessimistMan vill ju inte uppfattas som någon pessimist och en person som alltid ser glaset halvtomt istället för halvfullt, men det här med Spyker och SAAB alltså! Jag verkligen hoppas att det finns tillräckligt med muskler och hjärna i grupperingen kring Spyker när det gäller deras planer för SAAB nu när spekulationerna är igång. Nu flockas experterna och frågetecknen kring trovärdigheten i affären tycks öka. Jag måste erkänna att jag tvivlar på affären, precis som merparten av Aftonbladets läsare verkar gör. Men jag hoppas innerligt att det går i lås och att SAAB blir kvar. Det sägs att det sista som lämnar kroppen är hoppet. Men frågan är om GM lämnar SAAB åt sitt öde innan mitt hopp gör det.

Gammelmedia på detta:
SvD , Aftonbladet  , DN  

Nymedia på detta:
Svensson , Jinge , Åsikter om allt , Röda Malmö


Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Jag Rullar sa...

SAAB = Snart Ar Allt Borta. Ju förr vi släcker lyset i fabriken och tittar framåt desto bättre. Spyker är ju samma slags virrhjärnor som Kinderegg och att ens tro att dom skall kunna gööra nåt av SAAB är brar löjligt. Lägg ner skiten nu innan ännu mer pengar rinner bort.

Krassman sa...

@Jag Rullar
Usch, jag önskar verkligen att du har fel. Men tyvärr så har du nog rätt. Går SAAB i putten nu så lovar jag att stödköpa en begagnad 9000 CSE när jag får råd. En klen tröst för varumärket men alltid något.

Jag Rullar sa...

Och nu har vi svaret från GM - tyvärr Trollhättan vi vill inte betala bidrag längre för att ni skall leka bilfabrik. Och vettigt nog verkar ingen annan vilja göra det heller.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6315845.ab