lördag, december 19, 2009

S-bloggare kopplar hårdare grepp i bloggosfären

Knuffa mig så knuffar jag dig.....det är melodin hos de S-märkta bloggarna i bloggsfären. Tittade just på utvecklingen Knuffs topp 50-lista och kan notera att det hänt saker och ting. I grund och botten bygger denna ranking på länkar från andra bloggar, men för att beräkna "Knuffpoäng" på en blogg tar knuff.se bland annat hänsyn till vem som länkar - en länk från en blogg som många andra bloggar länkar till väger tyngre. Hur det har länkats - antal länkar och i vilket sammanhang samt när det har länkats - nyare länkar väger tyngre än äldre.

Ett stort grattis till Björn, Erik, Anders, Oskar, och Christian som dag och natt arbetar med Alliansfritt Sverige. Deras granskning av Moderata alliansen och dessa partier har nu givit resultat och nu noterar vi en  hedrande 2:a plats på topp 50 listan. Hela listan med S-märkta bloggare på Knuff topp 50 ser ut enligt nedan, förra veckans notering inom parentes:

1. Peter Andersson (2)
2. Alliansfritt Sverige (3)
10. Mitt i steget (10)
16. Kulturbloggen (16)
18. Rödgrönt samarbete (18)
25. S-buzz (28)
28. HBT-Sossen (27)
29. In Your Face (31)
36. Peter Högberg (41)
38. Veronica Palm (38)
40. Claes Krantz (36)
44. Bodströmsamhället (48)
46. Erik Laakso På uppstuds (37)

Kanske har missat någon, hör av er i så fall. Som tidigare vecka har vi inte mindre än 13 S-märkta bloggare på Knuff topp 50 listan. Ser att Annie Johansson från Centerpartiet nu precis kommit in på en 50:e plats vilket verkligen hennes parti behöver. Annars är det lite klent med borgare på listan. Kent Persson har bitit sig fast på 9:e platsen. Dick Eriksson ligger på plats 12, Mary X Jensen på 13. Mark Klamberg på plats 14, Johan Ingerö på plats 21, Per Ankersjö på 32, Magnus Andersson på plats 35. Kan ju missat någon här med men  ni är varmt välkomna att ta upp kampen på allvar på Knuff Topp 50 listan med oss Socialdemokrater.

Krassman, In Your Face

4 kommentarer:

Mary X Jensen sa...

Jag har alltid i princip legat på den plats jag gör nu. Inte diret i topp men strax under. Men you bet -jag ökar... gärna i samverkan för det är då det blir kul och debatt.

Anonym sa...

Hej!

Ni har ett imponerande tryck i bloggandet! bra jobb, det är kul att se. Vi får fortsätta ta kampen med er :)

Kent

Anonym sa...

"Ni har ett imponerande tryck i bloggandet"
Hade bara åsikterna hållit samma klass så...
Hela sosse/socialistvärlden är ju uppbyggt på "ännu högre skatter - vi vill ha ALLA dina pengar att dela ut!"
"Högre skatter för alla" är ju hittills det enda konkreta som framkommit ur geggans politik?
//WR

Krassman sa...

@WR
Kvalificerat dösnack wr. Det skulle vara som att säga att all borgerlig politik handlade om att sänka skatterna på lånade pengar. Det är lika lite sanning i det som din dynga du skyfflar. Kom igen nu va, höj nivån en aning. Annars behöver du inte kommentera i fortsättningen på min blogg.