onsdag, mars 10, 2010

En klassisk Centerfråga?

Idag kan vi läsa att bloggaren Johan Hedin, som bloggar under namnet Peace, Love and Capitalism basunerar att svensk Cannabis kan bli nästa stora svenska exportsuccé. Att Hedin tillhör Stureplanscentern och redan i sin bloggtitel gör anspråk på att konkurrera med flum är inte att se som någon direkt nyhet.


På Politikerbloggen kan vi läsa följande ”Att tillåta cannabis har förutsättningar att bli en klassisk centerfråga – den enskilda människans rätt att själv bestämma över sitt liv. Som grön näring kan cannabisodling dessutom bli en potentiell exportsuccé, skriver riksdagskandidaten Johan Hedin (C).”

Enligt Centerpartiet själva är deras hjärtefråga jobb och företagande och att partiet behöver nya visioner och förslag, som inte bara baseras på att skattesubventionera olika sektorer inom servicenäringen är uppenbart. Förtroendet för Centerpartiet när det gäller jobben och arbetslösheten har enligt Westander PR:s återkommande mätning halverats det senaste kvartalet.

Enligt mätningen har nu 1 procent av väljarna uppfattningen att Centerpartiet står för den bästa politiken när det gäller jobben och arbetslösheten. Visioner och utspel i all ära men frågan är om inte den sista procenten nu kommer att lämna det sjunkande skeppet Centerpartiet tack vare Johan Hedin, men inte mig emot.

Nymedia på detta:
Johan Westerholm
, Politikerbloggen , Alliansfritt Sverige

Krassman, In Your Face

Inga kommentarer: