lördag, mars 06, 2010

ROT-avdrag för schlageromröstningar

Nästa utspel från Centerpartiet (eller Folkpartiet) när det gäller borgerlighetens gåva till medelklassen, det skattesubventionerade avdraget, kommer med all säkerhet att gälla schlageromröstningar. Jag kan inte tänka mig någon mer målgruppsanpassad reform som ett schlageravdrag som finansieras via skatten för borgerligheten för att säkra framgång i valet.

Okej då, jag är lite bitter för att Crucified Barabara och Kalle Moreus med sina spelmän får ha en egen efterfest medan Wahlgren och Andersson flyger med regeringsplanet till Globen. Aldrig tidigare så har Alliansens beredskap vi nätomröstningar och Rotary möten varit så avgörande. Folkhemmet och det verkliga "verklighetens folk" representerat av Kalle Moreus och Orsa spelmän tillsammans med hårdrocks gudinnorna från Crucified Barbara fick se sig snuvade på konfekten av Wahlgren och Andersson.

Dock kommer de båda att få se sig besegrade i finalen av det rödgröna samarbete i form av Timotej och deras underverk "kom". Etno möter framtid vilket är en folkrörelse i sin ädlaste form. Framfört av den kommunala musikskolan med mål att lägga nationen och Europa under sina fötter. De rödgröna kommer att segra i finalen i Globen, och den 19:e september, det kan ni vara säkra på.

Gammelmedia på detta:
Aftonbladet , DN , SvD , DN2 , SvD2 , Expressen ,


Krassman, In Your Face

1 kommentar:

Sven Tycker sa...

Varför begränsa? Låt skattebetalarna stå för lönen för alla tjänster som någon gör någon annan mot betalning. Om jag går ut med grannens hund - skattebetalarna betalar. Om grannen går ut med min hund - skattebetalarna betalar. Om jag installerar grannens dator - skattebetalarna betalar. Om grannen installerar min dator - skattebetalarna betalar. Om jag städar till grannen - skattebetalarna betalar. Om grannen städar åt mig - skattebetalarna betalar. Det blir "en himla massa jobb". Och dessutom blir det ju tyst på alla politiker som tjatar om att "vi måste begränsa biragssamhället".