söndag, januari 03, 2010

Bra Wykman, hota med avgång

MUF riktar hård kritik mot den borgerliga regeringens beslut om att införa licensjakt på varg. "Med de 22 skjutna vargarna har vi förlorat i trovärdighet när det kommer till skydd av den biologiska mångfalden. När vi nu har utrotat tio procent av vår vargstam, vad ska vi då säga om Indien gör detsamma mot tigrarna, Japan mot valarna eller Australien mot vithajen", frågar sig Wykman i sitt inlägg på politikerbloggen.

Äras den som äras bör säger jag, bra gjort initiativ Niklas och MUF. Vilken effekt detta inlägg och tydliga opinion som setts mot vargjakten kommer att få är dock osäker. Vi får väl se om Wykman uppmaning att upphöra med vargjakten får effekt hos regeringen. I annat fall så kanske Wykman skulle hota med att lämna MUF som han gjorde under FRA-debatten för att öka trycket på Reinfeldt och sitt moderparti. Det gav ingen effekt då men vem vet, det kanske är dags för att avgå på riktigt den här gången för Wykman. 


Gammelmedia på detta:
SvD , AftonbladetNymedia på detta:
PolitikerbloggenPeter Högberg , Alliansfritt , Satmaran , Per Westberg , Ipce CogitaSvensson , Jinge och  Tokmoderaten som äntligen hemma igen  

Krassman In Your Face

Inga kommentarer: