onsdag, april 28, 2010

Is the botten nådd?

Den borgerliga Mosa-Mona kampanjen rullar vidare i nästa fas. Här om veckan var det smutskastningen av Mona Sahlin som gjordes via ett falskt mail som skickades runt inom borgerliga kretsar. Nu är det borgerliga statsråd som tillskillnad från sin egna politik, att sänka skatterna på lånade pengar kallar de rödgrönas satsningar för Tobleronepolitik.

När de borgerliga motargumenten tryter så väljer helt enkelt två av den borgerliga regeringens statsråd att hänvisa till en affär som avhandlades för 15 år sedan. Visst kunde man misstänka att detta skulle bli en smutsig valrörelse men att dessa borgerliga gubbar inte har bättre omdömme än detta trodde jag faktiskt inte.

Självklart är det de borgerliga siffrorna i oppinionen som skall motverkas genom denna smutskastning av Mona Sahlin och misstänkliggörandet av den rödgröna politiken. De borgerliga strategerna är pressade och de spelar just nu på sin enda styrka. Förtroendet för Statsminister Reinfeldt. Den borgerliga alliansen vill att valet skall handla om vilka personer väljarna skall rösta på, istället för vilken politik man skall rösta på.

Jag tror att smutskastningen från dessa borgerliga gubbar kommer att påverka opinionen, till dessa gubbars nackdel. På frågan om vad väljarna tycker är viktigast tror jag nämligen att det kommer stå väldigt klart på valdagen, jag tror det kommer att vara politiken.

Gammelmedia på detta:
DN / SvD / Aftonbladet / Expressen / Expressen2 / Aftonbladet2 /

Nymedia på detta:
Kulturbloggen / Under den lugna korkeken / Jinge / Martin Moberg / Johan Westerholm / Tokmoderaten / Thomas Hartman / Röda Berget / Ett hjärta rött / Jakop Dalunde /

Krassman / In Your Face

Inga kommentarer: