söndag, april 25, 2010

Spännade Knuff-vecka

Ännu en vecka har gått och jag kastar ett vakande öga över Knuff listan. Alliansfritt Sverige dominerar listan som tidigare veckor och jag konstaterar att den tidigare silvermedaljören, Peter Andersson, nu får nöja sig med bronspengen. Skillnaden mellan de två främsta NetRoots bloggarna är idag 887 poäng, en ökning med 269. Vi även hälsa Jinge välkommen till NetRoots gänget. Veckans kliv gör Kulturbloggen med 5 platser och veckans ras står Rödgrönt samarbete för som förra veckan låg på plats 11 nu helt försvunnit från listan. Orsaken till detta bör dock utredas närmare, återkommer i detta. NetRoots i övrigt enligt nedan:

1. Alliansfritt Sverige (oför)
3. Peter Andersson (-1)
11. Mitt i steget (-6)
12. Kulturbloggen (+5)
16. Röda Berget (-3)
18. Peter Högberg (-4)
19. In Your Face (+2)
21. HBT-Sossen (-1)
24. S-buzz (-6)
27. Ett hjärta rött (-1)
31. Jinges Web&Fotoblogg (NY)
33. Claes Krantz (+1)
35. Storstad (oför)
36. Martin Moberg (+1)
42. Veronica Palm (oför)

Krassman / In Your Face

3 kommentarer:

Joakim Kannisto sa...

Hej din lilla radikal!

Nu är det snart val och det kommer garanterat att bli riktigt spännande i år!

Hoppas att ni skulle våga ta en offentlig debatt i norrtälje!

Har en liten textrad som är inramad vid sängen som jag tittar på varje kväll, den hjälper mig att hitta styrka till att argumentera mot sådana som dig;
"Allas lika värde är något som vi och generationer före oss slagits för, blivit slagna för och även dött för. En nazist står inte för värderingen allas lika värde. Men frågan vi måste ställa (och som du gör) är om vi har rätt om vi ta till våld för att försvara våra värderingar med allas lika värde. Att försvara demokratin med odemokratiska medel kan vara försvarbart. Speciellt när demokratin attakeras och hotas av odemokratiska medel. Vi som läst vår historia vet hur det kan sluta,och nej. Våldet är inte det samma."

Vi syns på gatorna eller om så vill i media ;)

Mvh Joakim Edvinsson Kannisto

Krassman sa...

@Joakim Kannisto
Men hej din lilla rasist.

Alla val är spännande Joakim och det skall bli väldigt roligt att se två rasistiska och främlingsfientliga partier slåss om samma väljare, och på så sätt ta ut varandra.

Din påhittade lilla text som bejublar civilolydnad och ger den enskillde rätten att avgöra vad som är ett hot mot demokratin kanske funkar som motivation för dig, vilket ändå säger en hel del om dina beveklsegrunder.

Vi Socialdemokrater har varit aktiva länge nu och man kan ju undra vad ni håkllit på med medan vi säkrat en valseger. Men välkommen du med att presentera din poltik för ett bättre sverige och en kommun med fler jobb, minskade klyftor och bättre skola.

Joakim sa...

angående vart vi hållit hus: Mycket av aktivismen har legat på is då jag har varit borta i nästan ett år (5 maj)eftersom att jag gift mig med mi flickvän och vi har utökat familjen och tyvärr så har det varit svårt för aktivisterna att röra på sig då ingen organiserar dom. sen så har vi ju jobb att sköta, alla kan inte vara proffspolitiker som du.

Nd har funnits och varit aktiva i kommunen sedan 2001 i mer eller mindre omfattning, och vi kan konstatera att vi idag är den gräsrotsrörelse som ert parti var i er begynnelse.

Med hjälp av alla pengar presstödet har (och kommer) ge oss så kommer vi att spela på ett mer jämnt plan, för vi har aldrig haft sådana pengar tidigare då vi är en ideel organisation och mitt arbete som ställningsbyggare (240 000kr/år) kan inte finansiera sådant som massutskick och dyl. Vi syns antagligen på gatorna och mitt erbjudande om offentlig debatt kvarstår.