tisdag, april 27, 2010

Jag kryssade Åsa Westlund!

Idag känns det extra bra att få skryta över att jag var en av de 40 432 personerna som kryssade Åsa Westlund i valet till Europaparlamentet 2009. Idag så röstade nämligen Europaparlamentets miljöutskott för det förslag som utformats av Åsa att stoppa den utan tvekan äckligaste uppfinningen genom tiderna, nämligen köttklistret.

Den Moderata Europaparlamentarikern Anna Maria Corazza Bildt, som fick 85 405 kryss i valet genom sin kampanj att "stoppa matfusket" är självklart för ett köttklister. Återigen så blir det tydligt hur Moderaterna resonerar kring politikens ansvar för samhällets utveckling. Corazza Bildt var tydlig med att stoppa matfusket under valrörelsen, men när hon väl sitter där så vill inte hon som politiker fatta besluten, det skall nämligen du som konsument göra. Vilken jävla tur att det finns partier och människor som Åsa Westlund som vill att politiken skall göra en skillnad i människors liv. You go girl........

Gammelmedia på detta:
Aftonbladet /DN / SvD / SvD2 / DN2 /

Nymedia på detta:
Thomas Hartman /Åsa Westlund /Röda Berget / Jöran Fagerlund

Krasswman / In Your Face

2 kommentarer:

Calle Fridén sa...

Jag kryssade Ardalan, precis som en tatuerad rakad byggjobbare som kollade in den föreslagna valsedeln och med avsmak konstaterade att det var "den ariska familjen" som skulle representera svensk socialdemokrati. Och det tycker jag fortfarande är bedrövligt.
Men däremot ska Åsa ha all heder av att hon tar strid för de här frågorna!

Veganen sa...

Det finns en enkel lösning. Sluta äta kött.