fredag, april 16, 2010

Någon som är förvånad?

Nu rapporteras det om att fler toppar inom Moderaterna kände till det interna valfuskandet som pågått, det skall redan uppdagats 2001. En av de nu utpekade är HG Wessberg. Han var 2001 ordförande för Moderaterna i Stockholms stad och jobbar numer som statssekreterare med ansvar för samordning och krisledning på regeringskansliet.

Frågan är väl om man skall bli förvånad eller inte över dessa uppgifter. Att detta fuskande inför provvalen skulle vara något nytt har väl alla för länge sedan slutat tro, och sannolikheten att då "tidigare" toppar inom Moderaterna i Stockholm skulle känna till detta är ju mer troligt än otroligt. Wessberg nekar naturligtvis till detta som två Moderater berättat för media.

Vi övrigt kan vi väl bara konstatera att Moderaternas kommundagar i Göteborg blir extra spännande den här gången. De "Nya" Moderaterna som slängt slipsar och pärlhalsband skall försöka vara som folk är mest och sätta bilden av att de är Socialdemokrater, att de är att lita på. Samtidigt skall "toppen" nu förklara hur det kan komma sig att det fuskas i provvalen gång efter annan. Grattis till er, detta är ni sannerligen värda.

Gammelmedia på detta:
Aftonbladet / DN / Expressen / SvD

Nymedia på detta
Johan Westerholm / Alliansfritt Sverige / Tokmoderaten / Back Nilsson / Röda Berget / Emil Broberg /


Krassman, In Your Face

Inga kommentarer: